Plasați-vă logo-ul pe ambalajele personalizate de prânz și va asigurați că veti fi vazuti în fiecare zi de clienții voștri. Va punem la dispozitie Co Branduirea tuturor produselor EcoLife

 

Ajutăm toate tipurile de corporații dedicate sustenabilității să își crească vizibilitatea, să educe și să se diferențieze prin produse reutilizabile și inovatoare.

Aceste produse permit companiilor să comunice în mod clar mesajul și valorile lor și să aibă impact asupra mai multor persoane. 

Sigla sau marca dumneavoastra va fi prezentă permanent în obiceiurile zilnice ale consumatorilor dvs.: pregătind mâncarea, micul dejun sau gustările și chiar în momentul consumării alimentelor.

Veți încuraja un stil de viață sustenabil deoarece Roll'eat promovează obiceiul de a mânca alimente sănătoase și pregatite in casă.

Clientii vă vor asocia cu valori precum sustenabilitatea, deoarece cu Roll'eat clientela dumneavoastra va reduce amprenta de carbon (Boc'n'Roll emite cu 99,8% mai puțin CO2 decât folia de aluminiu).

Oamenii vor vorbi despre campania dumneavoastra și mesajul va fi răspândit, deoarece produsele sunt diferite și unice.

Pune-ți campania în mișcare impreuna cu noi!

Furnizati-ne detaliile dumneavoastra de contact accesand contact@vevere.ro și va vom raspunde în mai puțin de 24 de ore!