Toate produsele comercializate de catre Vevere beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Bunurile sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

Proprietatea asupra produselor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea cumparatorului in locatia indicata in comanda (prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vevere).

Vevere nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vevere a oricarei din obligatiile sale conform comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea produselor dupa livrare.
 
Prin crearea si utilizarea contului, utilizatorul/ cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de cont (user si parola) si pentru gestionarea contului.
 
Prin crearea contului, utilizarea continutului sau plasarea comenzilor, utilizatorul/ cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenele si Conditiile Vevere in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul site-ului.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a actualiza si modifica periodic Termenele si Conditiile site-ului pentru a reflecta orice modificari ale modului si conditiilor de functionare a site-ului sau modificari ale cerintelor legale.

In momentul inregistrarii unui anumit review/comentariu/intrebare/raspuns pe site, utilizatorii/cumparatorii acorda Vevere o licenta neexclusiva, irevocabila, nelimitata teritorial si dau dreptul shopU de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui si de a afisa acest continut.

Utlizatorul/cumparatorul se angajeaza sa faca referiri doar la caracteristici si modul de utilizare al unu produs evitand informatii legate de pret, oferte si sa foloseasca doar limba romana fara termenii ofensatori.
Sa se asigure ca informatiile lasate sunt corecte, realiste si neinselatoare.
Sa nu faca reclama mascata altor site-uri.
Sa nu faca referire la alte persoane.
Sa nu contina scene pentru adulti, limbaj licentios sau alt continut care ofenseaza o persoana/un grup pe baza rasei sau a originii etnice, a religiei, a handicapului, a sexului, a varstei.
Continutul ce se considera inadecvat nu va fi publicat.